GOSTILNA BEZGOVŠEK

DENIS BEZGOVŠEK, S.P.
Trubarjevo nabrežje 31 -3270 Laško

TELEFONI:

  • 03 5731 704 (šank)
  • 040 164 455 (šank)

REZERVACIJE:

031 572 301
Denis.bezgovsek@t-1.si
Bezgovsek.denis23@gmail.com

DELOVNI ČAS

Pon-Pet: 8-21 ure

Sobota: 10-15 ure
(dostava do 21.ure)

Nedelja: ZAPRTO

Vljudno vabljeni!

Družina Bezgovšek se ponaša z več kot 45-letno tradicijo v gostinstvu. Leta 1990 je oče Franc Bezgovšek vodenje gostilne predal sinu Bezgovšek Denisu, ki uspešno nadaljuje tradicijo dobre domače gostilne.

Obdržali smo okus domačih jedi in imamo pestro izbiro slovenske kuhinje.

-Vsak dan vam nudimo več vrst dnevno svežih malic.
-priprava in dostava malic za podjetja
-catering z vso opremo
-sprejemamo skupine z avtobusi
-za zaključene družbe imamo na razpolago dve dvorani;
-majnša do 45 oseb
-večja do 120 oseb
-možen je tudi najem dvoran za različne namene

PREPRIČANI SMO DA SE BOSTE V NAŠEM KOLEKTIVU POČUTILI DOMAČE, PRIJETNO IN PREDVSEM ZADOVOLJNO.


Zgodovina:
Pot v gostinstvo in turizem je davnega leta 1957 začrtal oče, Franc Bezgovšek, kateri je odprl gostilno Turist na Frankolovem. Gostilna je hitro zaslovela po dobri hrani, prijazni postrežbi ter plesu ob koncu tedna.

Po nekaj letih so gostilno priključili k gostinskemu podjetju Celje, nakar je svojo srečo poiskal kot vodja term Rimske toplice. Kasneje ga je pot popeljala v Jurklošter, kjer je svojo prepoznavnost povečal z gostiščem Turist, kjer se je nadaljevala tradicija domače hrane ter zabave ob koncu tedna.

Svojo noto je v Jurkloštru dodala njegova žena Marija Bezgovšek, ki je z odličnim vodenjem širila dober glas. Sočasno pa je na željo mnogih Franc Bezgovšek prevzel vodenje gostinskega podjetja SŽ v Celju.

Z mnogimi izkušnjami in željami sta leta 1975 nadaljevala svojo gostinsko pot v Laškem, kjer je gostilna slovela predvsem med leti 1980 do 1991, ko je bila večja poplava.

Zaradi naravne nesreče je bila gostilna zaprta, dokler je ni prevzel sin Bezgovšek Denis, ki je svoje znanje in delovno vnemo je že zelo zgodaj pokazal kot vodja hotela Savinja v Laškem. Denis je kasneje svoje izkušnje prenesel v obstoječo gostilno Bezgovšek, kjer je vsako leto prikazal boljše rezultate.

Gostinske prostore je povečal za 300m2 in danes se lahko pohvali z odlično hrano, prijazno postrežbo in prijetnim ambientom.